Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Πριν ακόμα κλείσει η σεζόν του 2018, η BMW Motorrad προσφέρει μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά, στην Έκθεση Μοτοσικλέτας INTERMOT στην Κολωνία, 3 – 7 Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα δύο εκθεσιακές πρεμιέρες. Η BMW Motorrad καλεί όλους τους εκπροσώπους των Media που θα βρίσκονται στην INTERMOT την ημέρα Τύπου (Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018), σε ένα αποκλειστικό “press brunch” στις 11.30 π.μ.

Δύο νέα μοντέλα και η προϊοντική γκάμα 2018, ζωντανά και από κοντά. 
Κάθε δύο χρόνια, η BMW Motorrad και πάνω από 1.000 εταιρίες στο χώρο των δύο τροχών από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στην Έκθεση Μοτοσικλέτας INTERMOT στην Κολωνία, για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, από μοτοσικλέτες και σκούτερ μέχρι e-bikes,. Η έκθεση προσελκύει περίπου 220.000 επισκέπτες. Η BMW Motorrad υποδέχεται τους επισκέπτες της σε ένα περίπτερο εμβαδού 800 m², όπου έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν όλη τη γκάμα μοντέλων του 2018. Οι BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT, που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές ημέρες, θα γιορτάσουν την εκθεσιακή πρεμιέρα τους στην Κολωνία.

Εκτός από την τρέχουσα προϊοντική γκάμα και τα νέα προϊόντα, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ‘εξερευνήσουν’ την πλούσια συλλογή αξεσουάρ και τον καινοτόμο εξοπλισμό αναβατών στο περίπτερο της BMW Motorrad. Η BMW Motorrad έχει ένα ακόμα δικό της περίπτερο στη ζώνη INTERMOT Customized στο hall 10.14 με συναρπαστικές BMW custom μοτοσικλέτες να εκτίθενται σε μία επιφάνεια 180 m².

Ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων. 
Επιπλέον, ένα συναρπαστικό και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με το motto “Make Life a Ride” αναμένει τους επισκέπτες. Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου διοργανώνεται το Pure&Crafted Campus 66 Special στην περιοχή Campus Fichtenhain στο Krefeld που αναβιώνει το πνεύμα των φεστιβάλ Pure&Crafted σε μικρότερη κλίμακα. Το Σάββατο το πρωί (6 Οκτωβρίου), θα γίνει μία ξεχωριστή παρέλαση αναβατών από το campus στην INTERMOT.
Η αδρεναλίνη θα ρέει άφθονη όταν οι “Sultans of Sprint” κάνουν την εκκίνηση για τον αγώνα sprint 1/8 mile, στον οποίο συμμετέχει και η BMW Motorrad. Τέλος, τα τρέχοντα μοντέλα της BMW Motorrad θα περιμένουν τους αναβάτες που επιθυμούν να τα δοκιμάσουν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Intermot Κολωνία, 3 – 7 Οκτωβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 9 π.μ. – 6 μ.μ.
Τοποθεσία: Koelnmesse, hall 6 & hall 10, Messeplatz 1, 50679 Κολωνία

*Δελτίο Τύπου BMW Motorrad