Η Aprilia ανακοίνωσε συνεργασία με Milwaukee και SMR στο World SBK

Η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, πρόκειται να αγωνιστεί στο World Superbike μαζί την Shaun Muir Racing (SMR) και δύο Aprilia RSV4 μοτοσικλέτες, με ένα διετές συμβόλαιο για το 2017-2018 MOTUL FIM Superbike World Championships στα χρώματα της Milwaukee Aprilia Racing Team.

Η συμφωνία ορίζει ότι το τεχνικό υλικό και η βασική άμεση βοήθεια και υποστήριξη θα παρέχεται από την Aprilia Racing, συμπεριλαμβανομένης την εξέλιξη της μοτοσικλέτας, γεγονός το οποίο κατατάσσει την Milwaukee σε μια υποστηριζόμενη Εργοστασιακή Ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι η Aprilia Racing επιβεβαιώνει την υψηλού επιπέδου παρουσία της στην πρεμιέρα της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας του World SBK που αφορά τις εργοστασιακές  μοτοσικλέτες. Η Aprilia έχει ήδη επτά παγκόσμιους τίτλους μεταξύ του 2010 και του 2014, αποδεικνύοντας ότι είναι η πιο νικηφόρα μοτοσικλέτα στην πρόσφατη ιστορία του World Superbike.

Τέλος στην Aprilia Racing εντάσσονται δύο νέοι αναβάτες, ο Eugene Laverty ο οποίος επιστρέφει στο SBK μετά από δύο χρόνια στο MotoGP και ο Lorenzo Savadori ο οποίος θα αγωνιστεί στη Ioda Racing Aprilia.

© 2016 Copyright on2wheels

Συντάκτης: Δ.Ν.