Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου MrKTEO

Μια ακόμα κυρία κερδίζει ένα scooter!

Οι κληρώσεις τυχερών που κερδίζουν scooter 125cc συνεχίζονται στην αλυσίδα καταστημάτων Mr KTEO. Με την ενδέκατη κατά σειρά κλήρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Γεωργία Σαργού, κάτοχος αυτοκινήτου ο τεχνικός έλεγχος του οποίου διενεργήθηκε στο κατάστημα Mr KTEO Χαϊδαρίου μέσα στο Νοέμβριο.

Θα ακολουθήσει μία ακόμα κλήρωση για το 2017 και αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε ένα πανέμορφο scooter Gemini Eivissa 125, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τεχνικό έλεγχο μέχρι τα τέλη της χρονιάς σε κάποιο από τα καταστήματα του Mr KTEO σε Αττική ή Θεσσαλονίκη. Γιατί η εταιρεία γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και δωρίζει ισάριθμα scooter, ένα κάθε μήνα και για όλους τους μήνες του 2017!

H μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά σε τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκίνητα, δίκυκλα, φορτηγά, αγοραία, taxi κλπ). Εσείς απλά κλείστε το ραντεβού σας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση θα μπείτε στη διαδικασία της μηνιαίας κλήρωσης. Μπορείτε είτε να καλέσετε στο 10300 είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr

Ο Mr KTEO εύχεται σε όλους τους τυχερούς νικητές καλές γιορτές με ασφαλείς διαδρομές και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, κορυφαία εξυπηρέτηση, μοναδικές παροχές και πλούσια δώρα.

Kαταστήματα Mr KTEO
ΑΤΤΙΚΗ
  • Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
  • Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
  • Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
  • Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Τρίτση 4, γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ