Δελτίο Τύπου CSS
Η τελευταία ημέρα Σχολείου για το 2017.

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ανακοινώνει με λύπη ότι Σχολική Χρονιά θα τελειώσει εφέτος την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Και για αυτό το λόγο υπάρχουν λίγες θέσεις.

Κλείστε την θέση σας σήμερα και ζήστε την εμπειρία ενός Παγκόσμιου Σχολείου.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Πρόγραμμα στη σελίδα μας www.superbikeschool.gr

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας. Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Join Us to Discover the Art of Cornering

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά BRIDGESTONE, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Τα ελαστικά μας τα προσέχει ο Δημήτρης Μιχελακάκης, το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας, η e-NOVO προσέχει το ιντερνετική παρουσία μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει». Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το Περιοδικό Μοτοσικλετιστικής Κίνησης on2wheels.gr .