Η ομάδα GO ELEVEN ολοκλήρωσε τις δοκιμές στη Jerez

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η ομάδα GO ELEVEN, ξεκίνησε τις πρώτες δοκιμές για το 2017 στην πίστα της Jerez, με όλους τους αναβάτες παρόντες, προκειμένου να πάρει ένα προβάδισμα για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Roman Ramos, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Kawasaki ZX-10R για τρίτη σεζόν στην κατηγορία WorldSBK, κατά την διάρκεια της δοκιμής δοκίμασε το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, το σώμα γκαζιού, τα νέα εξαρτήματα στο πλαίσιο της μοτοσικλέτας, καθώς και ένα νέο αμορτισέρ. Ο Ισπανός παρέμεινε ικανοποιημένος με τις ενημερώσεις τις μοτοσικλέτας του. Επίσης βελτίωσε τους χρόνους του στους γύρους και μαζί με την ομάδα του έθεσε μια σταθερή βάση για την προσεχή σεζόν.

Ο Gino Rea πραγματοποίησε επίσης μια επιτυχημένη δοκιμή με την νέα του ομάδα για το 2017. Ο Βρετανός αναβάτης εστίασε στο στυλ οδήγησής του, ενώ δοκίμασε και κάποιες τεχνικές πτυχές της ZX-6R μοτοσικλέτας του. Κατά την διάρκεια των τριήμερων δοκιμών, κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες, ενώ προέβη και στην δοκιμή ενός νέου μπροστινού πιρουνιού και ενός συμπλέκτη. Η ομάδα έμεινε ικανοποιημένη με την πρόοδό του.

Για τον νεοεισερχόμενο Ιάπωνα Kazuki Watanabe, ήταν μια δοκιμή εκμάθησης καθώς ήταν η πρώτη του φορά με την ομάδα του στην πίστα της Jerez. Ωστόσο κατάφερε να μάθει πολύ γρήγορα πώς να συνεργάζεται μαζί τους. Ο Watanabe δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις στην μοτοσικλέτα του, καθώς επίσης τον νέο συμπλέκτη και την πίσω ανάρτηση. Ο 26χρονος εντυπωσίασε την νέα του ομάδα και θα συνεχίσει να βελτιώνει τον ρυθμό του και την σχέση τόσο με την ομάδα όσο και με την μοτοσικλέτα.

Συντάκτης: Γιάννης Αντωνάρας

 

Γκαλερί