Η νέα γκάμα Piaggio MP3, με μια ελκυστική πρόταση!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ PIAGGIOMP3 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EURO 4, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ NEA ΕΚΔΟΣΗ YOURBAN.

ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MP3 ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ KAIΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Για όλο το Σεπτέμβριο η Piaggio σας δίνει έναν ακόμα λόγο να αποκτήσετε το δικό σας MP3: μία νέα προωθητική ενέργεια αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα του τρίτροχου σκούτερ. Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Mp3 ή Mp3 Yourban, θα επωφελείστε από τη δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ημερίδα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης.

Επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα www.gr.piaggio.com για να ανακαλύψετε τη νέα γκάμα Piaggio Mp3 και να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης Piaggio.

Το Piaggio MP3, το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο,έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, τόσο για μετακινήσεις εντός της πόλης όσο και για μετακινήσεις από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα προάστια προς το κέντρο της πόλης. Οι δύο μπροστινοί τροχοί και το μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio πριν από οποιονδήποτε άλλον παγκόσμιο κατασκευαστή, καταφέρνουν να συνδυάσουν την ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και την ευχαρίστηση που προκαλεί η δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

Η γκάμα Piaggio MP3 μεγαλώνει και ολοκληρώνεται, με την προσθήκη νέων εκδόσεων που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων Euro 4, όπως τα νέα MP3 300/500 Sport LT και το MP3 300 Yourban LT, η πιο ευέλικτη και εύκολη στον χειρισμό έκδοση του MP3. Όλα τα μοντέλα της νέας γκάμας MP3στις εκδόσεις με κυβισμό κινητήρα 300 και 500 κ.εκ.,χάρη σε μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, οδηγούνται από κατόχους διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β), εφόσον αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.