Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Στα πλαίσια της συνεχούς μέριμνας για την ασφάλεια των αναβατών, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, διοργανώνει δύο εκπαιδευτικές ημερίδες ασφαλούς οδήγησης για νέους κατόχους μοτοσυκλετών Kawasaki, σε συνεργασία με δύο από τις σημαντικότερες σχολές εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα: City’s A.R.T. (από την Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL) και Riding School (Θανάσης Χούντρας).

Τα σεμινάρια έχουν στόχο να αυξήσουν το επίπεδο ασφαλείας και την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων, να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες, και ως αποτέλεσμα να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Οι αναβάτες αντιλαμβάνονται και διορθώνουν συνήθη λάθη στο χειρισμό της μοτοσυκλέτας, διδάσκονται νέες τεχνικές  και μαθαίνουν να κινούνται με περισσότερη ασφάλεια.

Κάθε σεμινάριο αποτελείται από ένα συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης πάνω σε βασικές τεχνικές ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας. Η διδασκαλία γίνεται σε ειδικές εγκαταστάσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Θα διεξαχθούν δύο ημερίδες, στις 16 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής σε μία από τις δύο ημερίδες έχουν νέοι κάτοχοι καινούργιας μοτοσυκλέτας Kawasaki, ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού, με ημερομηνία αγοράς μετά την 1η Ιουλίου 2017. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (50) και η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής θα ολοκληρωθεί όταν συμπληρωθεί ο ανωτέρω αριθμός αναβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής και το περιεχόμενο των μαθημάτων: http://kawasa.ki/2utAIir