Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018: Φινάλε και ραντεβού το 2019.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας του 2018 σημείωσε τεράστια επιτυχία και θα μείνει στη μνήμη όλων σαν μια πραγματική γιορτή των δύο τροχών.

Ήταν μια εκδήλωση που θα τη θυμόμαστε όλοι για πάντα, καθόσον οι καιρικές συνθήκες με τις συνεχόμενες βροχές και καταιγίδες έδωσαν το δικό τους στίγμα. Δεν φάνηκαν όμως ικανές να εμποδίσουν την αθρόα προσέλευση του κοινού, ούτε αυτές αλλά ούτε και η όλη κινδυνολογία που είχε ξεσπάσει από τα ΜΜΕ, τα οποία προειδοποιούσαν τον κόσμο για ακραία καιρικά φαινόμενα και συνιστούσαν την αποφυγή των μετακινήσεων.

Κόντρα σε όλα αυτά όμως, αποδείχθηκε πως η αγάπη του κοινού για τη μοτοσυκλέτα δεν σβήνει έτσι εύκολα και περίπου 5.000 επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εκδήλωση, τη μοναδική που δεν ακυρώθηκε εκείνο το Σαββατοκύριακο στο λεκανοπέδιο Αττικής, με μοναδικά εκθέματα από νέες, παλιές και custom μοτοσυκλέτες. Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι περισσότεροι μάλιστα χρησιμοποίησαν τη μοτοσυκλέτα τους για να πάνε στην εκδήλωση, κάτι που αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του θεσμού. Αγνόησαν τη βροχή και το δυνατό αέρα, καθώς ήταν όλοι πεπεισμένοι για μια εκδήλωση που θα τους αντάμειβε με όλα όσα είχε να τους προσφέρει.

Τα εκθέματα πολλά και εντυπωσιακά, σε πρώτη παράταξη η «αγγλική» σχολή με μοντέλα που έχουν χαράξει πορεία πολλών δεκαετιών και που παραμένουν λαμπρά παραδείγματα από άλλες εποχές. Αμέσως μετά η «ιαπωνική» σχολή, με μοτοσυκλέτες που έδειξαν το δρόμο αλλάζοντας το χάρτη σε κάθε κατηγορία. Δίπλα τους παρατεταγμένες μοναδικές custom δημιουργίες από Έλληνες custom builders που έχουν βραβευτεί εντός και εκτός συνόρων, ενώ ακροβολισμένες οι περισσότερες εταιρίες μοτοσυκλετών, επιδεικνύοντας νέα μοντέλα για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα το εκκεντρικό Husqvarna Vitpilen 701, τη διαχρονική οικογένεια Bonneville της Triumph (Speedmaster, Bobber Black κλπ), το πιο δυνατό Scrambler στην ιστορία της Ducati και στις τρεις εκδόσεις του (1100), τα ρηξικέλευθα Honda Neo Sports Café (125-300-1000), τις νέες σειρές V7 και V9 της Moto Guzzi, όλα τα μοντέλα 2018 της Indian, τις εντυπωσιακές Harley Sport Glide και Fat Boy 114, αλλά και το πολλά υποσχόμενο mini adventure Himalayan της Royal Enfield! Παράλληλα, οι επισκέπτες απολάμβαναν μουσική από καταξιωμένο dj, ενώ είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία ενός tattoo, ενός barber shop, αλλά και να χαλαρώσουν είτε στο χορηγημένο από τη Motul bar με ποιοτικά ποτά και street food, είτε παίζοντας ποδοσφαιράκι!

Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας έλαβαν χώρα στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη εκδηλώσεων που βλέπει, νοιώθει και περνάει καλά. Η εκδήλωση με τη δυναμική που έχει είναι ήδη θεσμός για τους ανθρώπους των δυο τροχών και η επόμενη διοργάνωση θα το αποδείξει με την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών!

*Δελτίο Τύπου Demand Events IKE

Γκαλερί