Ευχαριστίες πρός τους αναβάτες του Π.Π.Τ. από την ZenOne Racing

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα μας μια και μετά από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για το κυνήγι του τίτλου της Open για τον Τάσο Σκυργιανόγλου ακολούθησε η εγκατάλειψη του Θεοφάνη Μίχα στη Supersport.

Η ZenOne Racing όμως πέραν των αναβατών που είναι ενσωματωμένοι στην ομάδα μας στηρίζει την προσπάθεια για διάκριση σε μια σειρά άλλων αναβατών. Αυτούς θα θέλαμε να αναφέρουμε σήμερα και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία μας.

Συγκεκριμένα, στη κατηγορία Racing υποστηρίζουμε με καταγραφικά δεδομένων της Starlane Electronics (Stealth GPS3/X) τους αναβάτες:

  • Μάκη Συφναίο
  • Ανδρέας Λεφέβρ
  • Γιώργο Κίτσο
  • Λάμπρο Τσόκο, που του ευχόμαστε περαστικά για τον τραυματισμό του

Στην Open στηρίζουμε τεχνικά, ηλεκτρονικά και αναρτήσεις τον δεύτερο πίσω από τον “δικό μας” Τάσο Σκυργιανόγλου της άτυπης Open 600 Γιώργο Λιούντρη με Yamaha R6.

 

Στη Supersport, τον Πολυπρωταθλητή Άλεξ Παπαγεωργίου της Yamaha Παπαγεωργίου Racing team με Yamaha R6 με καταγραφικό-χρονόμετρο της Starlane Electronics (Stealth GPS3X). Tον Κώστα Σακελλαρίου της Sigma Kappa Sifneos Race team με ίδιας εταιρίας καταγραφικό (AthonXP). Τέλος φροντίζουμε τα ηλεκτρονικά της Yamaha R6 της Yamaha Pierrakos με αναβάτη τον πολλά υποσχόμενο Τάσο Σπερελάκη.

Στη Formula Extreme, στηρίζουμε τη προσπάθεια της Kosmocar EKO Ducati Team και του Σάκη Συνιώρη με καταγραφικό δεδομένων της Starlane Electronics (Athon XP version1199). Τον Βασίλη Ευθυμίου με την πανέμορφη MV Agusta F4 με καταγραφικό δεδομένων της AIM Electronics (SoloDL).

Τον Σωτήρη Μπεγνή της ομάδας Yamaha Pierrakos με τα ηλεκτρονικά της R1 του, καταγραφικό δεδομένων της Starlane Electronics (Stealth GPS3X), μανέτες, τάπα ρεζερβουάρ της TWM και ποδοστήρια μιας νέας εταιρίας που έχουμε ξεκινήσει συνεργασία, της Bonamici Racing. Στα ηλεκτρονικά στηρίξαμε και τον Γιώργο Δαραμούση που έτρεξε με τη περσινή πρωταθλήτρια μοτοσικλέτα της κατηγορίας, Honda CBR1000RR.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!!!