Ευχαριστήρια από την ΜΟΛΕΜ για το 4o Enduro Festival

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ένα enduro festival πέρασε και ξεκινήσαμε την αντίστροφη μέτρηση γι αυτό που θα έρθει, λίγο ξεκούραση και πιάνουμε ξανά δουλειά για το νέο, το καινούργιο, πρέπει να ξέρετε ότι για να βγει όλο αυτό είναι προσπάθεια συλλογική πολλών μηνών κάτω από συνθήκες αντίξοες, με τραυματισμούς καιρικές συνθήκες δύσκολες, ζημιές, κτλ.. μα το μεγαλύτερο είναι το άγχος, το τι θα βγει, τι θα συμβεί, εντυπώσεις αναβατών, κριτικές, και φυσικά να γυρίσουν όλοι πίσω χωρίς τραυματιστεί κανείς… αυτή είναι η επιβράβευση μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και μας έδειξαν εμπιστοσύνη για άλλη μια χρονιά, ακούμε τυχόν παρατηρήσεις για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι… ευχαριστούμε τους φίλους που φέτος πραγματικά έδειξαν ότι αν βοηθήσει ο ένας τον άλλον μπορούμε όλοι να απολαύσουν αυτό που αγαπάμε, το enduro. Είναι δύσκολο να διαχειριστής 464 μηχανάκια και σε αυτό μας βοηθήσατε εσείς!

Κλείνοντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μεγάρων για την βοήθεια που μας προσφέρει κάθε χρόνο.  Τους χορηγούς μας που κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους. Τους χορηγούς επικοινωνίας που βοηθούν ώστε το enduro festival Μεγάρων να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Τους διασώστες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλής. Το ασθενοφόρο που όπου χρειαστεί είναι παρών. Και τέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα μέλη της λέσχης τους ανθρώπους που έδωσαν την βοήθεια τους με πολύ τρέξιμο από τη πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία στιγμή..

Λοιπόν φίλοι δίνουμε ραντεβού για το επόμενο με νέα μονοπάτια νέες διαδρομές…
Καλή αντάμωση!