Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια της εντυπωσιακής της πορείας στην Ελλάδα με το μεγάλο επετειακό test ride YOUR TOWN YOUR CELEBRATION.

Το YOUR TOWN YOUR CELEBRATION είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα test rides που θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εκτός Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αναβάτες να δοκιμάσουν σε 3ήμερες εκδηλώσεις την ευρύτατη σειρά μοτοσυκλετών και scooters της Yamaha στα καταστήματα των Επίσημων Συνεργατών.

O στόλος των προσφερόμενων test rides περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μοτοσυκλέτες
MT-09, MT-07, Tracer900, Τracer700, ΜΤ-03 και το Crypton S. Επίσης τα scooters ΤΜΑΧ DX, ΧΜΑΧ300 IRON MAX, XMAX300, NMAX155 και Tricity150.       

Μείνετε συντονισμένοι για να προεγγραφείτε στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη σας : θα χρειαστείτε μόνον κράνος, δίπλωμα και διάθεση για βόλτες. Ο τοπικός Επίσημος Συνεργάτης Yamaha θα φροντίσει για την προεγγραφή σας και όλα τα υπόλοιπα!

To ΥΟUR TOWN YOUR CELEBRATION θα ταξιδέψει με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και δοκιμές

  • τον Απρίλιο σε Δράμα και Θεσσαλονίκη,
  • τον Μάιο σε Χίο και Κρήτη,
  • τον Ιούνιο σε Ρόδο, Πάτρα και Πύργο,
  • τον Ιούλιο σε Κέρκυρα, Ιωάννινα και Τρίκαλα και
  • θα ολοκληρώσει το ταξίδι του τον Σεπτέμβριο με Ξάνθη!

Απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε την ημερομηνία που θα περάσει το YOUR TOWN YOUR CELEBRATION  από την πόλη σας.

Παρακολουθήστε την πορεία του μεγάλου επετειακού test ride με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media! Ήδη εμφανίζονται αναρτήσεις για την πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον Επίσημο Συνεργάτη της Υamaha στη Δράμα ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ την Παρασκευή 5.4.2019 και το Σαββατοκύριακο 6 & 7.4.2019!

*Δελτίο Τύπου Yamaha