Η ομάδα της Kawasaki Racing Team WorldSBK, έκανε την παρουσίαση της και επίσημα για τη σεζόν 2020, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην πίστα στο Phillip Island.

Μπαίνοντας σε μια νέα δεκαετία με μία ανανεωμένη ομάδα που χαρακτηρίζεται από την άφιξη του Alex Lowes, όπου μαζί με τον πέντε φορές Πρωταθλητή Jonathan Rea, παρουσίασαν τις νέες ZX-10RR και τα χρώματα για τη σεζόν 2020. Ο στόχος ωστόσο παραμένει ο ίδιος, να συνεχίσουν να προσφέρουν περισσότερα ρεκόρ και έπαθλα στην Ιαπωνική εταιρεία.

Μιλώντας κατά την έναρξη της παρουσίασης, ο Jonathan Rea, δήλωσε:

«Το κίνητρό μου παραμένει σταθερό. Όταν δεν θέτεις στόχους αλλά αγωνίζεσαι για τη στιγμή, με αυτό το εθιστικό συναίσθημα για το μεγάλο “W”, για αυτό γίνονται όλα».

Αήττητος για μια ολόκληρη σεζόν ως αναβάτης της Kawasaki, η πρώτη πρόκληση του Rea γι΄ αυτή τη σεζόν, θα προέλθει από τον συναθλητή του Alex Lowes ο οποίος μετακινήθηκε από την ομάδα της Pata Yamaha.

Ο νεοεισερχόμενος Alex Lowes, δήλωσε:

«Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη στη WorldSBK καριέρα μου και κάθε χρόνο θέλεις να δείχνεις ότι βελτιώνεσαι. Φυσικά, θέλω να κερδίσω αγώνες και να αγωνιστώ με τον Jonathan, αλλά πρώτα θέλω απλώς να απολαύσω την εμπειρία οδήγησης της νέας μοτοσικλέτας και να βοηθήσω στην εξέλιξή της. Αν είσαι ένας ανταγωνιστικός αναβάτης ονειρεύεσαι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους καλύτερους αναβάτες. Αυτό αναζητώ αυτή τη στιγμή».

 

Ο Steve Guttridge, Racing Manager, δήλωσε:

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ αντιπροσωπεύοντας την Kawasaki, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπαλλήλων που ακολουθούν την ομάδα WorldSBK και τους αναβάτες. Πραγματικά, όλοι είμαστε πολύ περήφανοι για την Kawasaki Racing Team WorldSBK και τη συνεχή επιτυχία που απολαμβάνουμε όλοι μαζί. Για τη σεζόν 2020 αποφασίσαμε να κάνουμε την παρουσίαση της ομάδας στα γραφεία της KRT, επειδή επιθυμούσαμε να παρουσιάσουμε στους φίλους και στους σπόνσορές μας το περιβάλλον που εργαζόμαστε και πραγματοποιούνται όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες. Τους επόμενους μήνες μας περιμένει σκληρή δουλειά, επειδή οι προσδοκίες μας , για άλλη μια φορά, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Η νίκη είναι αποτέλεσμα μια συλλογικής εργασίας. Για να είσαι εποικοδομητικός στη δουλειά σου είναι πολύ σημαντικό να έχεις το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον προκειμένου να φέρεις τα βέλτιστα αποτελέσματα.  Σήμερα φιλοξενήσαμε την παρουσίαση της ομάδας απο τη βάση που επιθυμούμε να διατηρήσουμε προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας στο WorldSBK, μαζί με τους αναβάτες μας Rea και Lowes».

*Επιμέλεια – Απόδοση: Δ.Ν.

Πηγή: Kawasaki & WorldSBK

Γκαλερί