Επίσημη παρουσίαση της ομάδας Monster Energy Yamaha για το MotoGP 2020.(+Video)

Στη διεθνή πίστα της Sepang και συγκεκριμένα στο pit box τους, οι Valentino Rossi και Maverick Viñales παρουσίασαν τις Monster Energy Yamaha MotoGP μοτοσικλέτες του για τη σεζόν 2020.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ο δύο φορές νικητής αγώνων το 2019, φωτογραφήθηκαν με τις νέες τους YZR-M1, οι οποίες έχουν σχεδόν την ίδια εμφάνιση με εκείνη της περασμένης σεζόν. Ο Lin Jarvis Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing παρευρεθεί στη παρουσίαση μαζί με τον νέο οδηγό δοκιμών Jorge Lorenzo.

Ο Lin Jarvis, Yamaha Motor Racing Managing Director, δήλωσε:

“Σήμερα και επίσημα παρουσιάζουμε τις μοτοσικλέτες της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP 2020. Η Monster Energy υπήρξε επίσημος συνεργάτης της ομάδας από το 2013 και ήταν μόλις 12 μήνες στην Jakarta όταν αναβαθμίστηκε και έγινε ο κύριος χορηγός της εργοστασιακής μας ομάδας MotoGP . Έχουμε απολαύσει την μεταξύ μας συνεργασία καθ όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους και τώρα είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε την συνεργασία μας και να επιτύχουμε περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες στη δεύτερη σεζόν. Το σχέδιο της μοτοσικλέτας του 2019 και η εμφάνιση της ομάδας έτυχε πολύ καλής αποδοχής τόσο από την Monster Energy,όσο και από τους fan της Yamaha σε όλο τον κόσμο, οπότε αποφασίσαμε να διατηρήσουμε αυτή την ισχυρή εμφάνιση αμετάβλητη για το 2020. Ωστόσο μόνο αυτό παραμένει σταθερό. Εάν αφαιρέσετε το κουστούμι θα διαπιστώσετε ότι η νέα YZR-M1 έχει υποστεί πολλές αλλαγές για την περαιτέρω εξέλιξή της. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και πιστεύουμε ότι θα επιτύχουμε πολύ σπουδαία πράγματα αυτή τη χρονιά”.

 

Ο Massimo Meregalli, Διευθυντής της ομάδας, δήλωσε:

«Μετά την χειμερινή διακοπή είναι ωραίο που όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε και πάλι μαζί μετά από μήνες. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την preseason περίοδο δοκιμών, η οποία είναι πάντα κρίσιμη και απαιτητική για την ομάδα. Οι Ιάπωνες μηχανικοί της Yamaha έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για την ανάπτυξη της Μ1 και τώρα οι αναβάτες και οι μηχανικοί μας, θα ενσωματώσουν τα νέα εξαρτήματα για δοκιμή για πρώτη φορά. Στις δοκιμές της Valencia και της Jerez, στο τέλος του περασμένου έτους, γνωρίζαμε ήδη την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Κατά τη διάρκεια της επερχόμενης δοκιμής θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε προηγούμενα ευρήματά μας και να αναζητήσουμε περαιτέρω τομείς που απαιτούν βελτίωση, ώστε η σεζόν 2020 που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο να είμαστε στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση».

Ο Valentino Rossi, δήλωσε:

«Για κάποιο λόγο οι χειμερινοί μήνες πάντα φαίνονται μεγαλύτερης διάρκειας, συγκριτικά με τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τη διάρκεια της MotoGP σεζόν. Είμαι χαρούμενος που θα μπω στην πίστα και θα αρχίσω να οδηγώ ξανά. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, κατάφερα να χαλαρώσω και επίσης συμμετείχα σε κάποια διασκεδαστικά αγωνιστικά γεγονότα, όμως τώρα πρέπει να αντιμετωπίσω με σοβαρότητα το 2020. Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε κατά την διάρκεια της δοκιμής στη Sepang. Σίγουρα η Yamaha έχει ετοιμάσει για εμάς κάποια νέα πράγματα να δοκιμάσουμε, και ούτως ή άλλως οι πρώτοι γύροι της χρονιάς πάνω σε μια μοτοσικλέτα MotoGP, μετά τη χειμερινή διακοπή, έχουν πάντα μια μοναδική αίσθηση. Είναι πάντα κάτι που πραγματικά μου αρέσει. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά η ομάδα και εγώ είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Ο Maverick Viñales, δήλωσε:

«Στο τέλος της περασμένης σεζόν βρισκόμασταν σε μια ικανοποιητική κατάσταση, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αρχίσω πάλι να αγωνίζομαι για τον στόχο μας, να πάρω τον τίτλο και όσον το δυνατόν περισσότερες νίκες. Σίγουρα ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά την M1. Η τελευταία φορά που την οδήγησα ήταν εδώ στη Μαλαισία κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019 και κερδίσαμε. Έχουμε ένα καλό σημείο εκκίνησης εδώ, από την άποψη του set-up. Εκμεταλλεύτηκα πλήρως τους χειμερινούς μήνες. Προπονήθηκα αρκετά και σωματικά και οδηγικά, προκειμένου να βεβαιωθώ ότι το σώμα και το μυαλό μου βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας από την αρχή, οπότε αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

*Επιμέλεια – Απόδοση: Δ.Ν.

Πηγή MotoGP

Γκαλερί
A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com