Εορταστικό Bazaar της Ducati για είδη ένδυσης – εξοπλισμού αναβάτη.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Εορταστικό Bazaar από το Ducati Athens, στις εγκαταστάσεις του στο Νέο Κόσμο

• Είδη ένδυσης και εξοπλισμού αναβάτη, με την εγγύηση της Ducati

• Έκπτωση που φτάνει έως και 80% για είδη περασμένων ετών ενώ ειδικά για την ημέρα του Bazaar, όλη η συλλογή του 2019 προσφέρεται με έκπτωση 15%

• Ιδανική ευκαιρία για επιλογή δώρων εν όψει εορτών

• Αποκλειστικά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ώρες λειτουργίας 10.00-18.00

Το Ducati Athens διοργανώνει εορταστικό Bazaar σε είδη ένδυσης – εξοπλισμού αναβάτη, με την εγγύηση γνησιότητας Ducati, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Το Bazaar, που αποτελεί και ιδανική ευκαιρία επιλογής δώρων εν όψει εορτών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, στο Νέο Κόσμο.

Μεγάλη γκάμα από γνήσια είδη ένδυσης – εξοπλισμού αναβάτη, είδη ένδυσης casual (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καθώς και αξεσουάρ (καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, κούπες) και πολλά άλλα, θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση που φτάνει έως και 80%. Διαθέσιμη θα είναι και ολόκληρη η collection του 2019, που ειδικά για την ημέρα του Bazaar θα προσφέρεται με έκπτωση 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο 210 9981199 ή στο customercare@kosmocar.gr . Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας του Bazaar, 10.00-18.00.

*Δελτίο Τύπου Ducati Athens