Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

H BMW Motorrad Motorsport μπαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK του 2019 με τη νέα RR σε συνεργασία με την ομάδα Shaun Muir Racing. Αγωνιστικές δραστηριότητες του 2019 σε συνεργασία με την BMW Group Motorsport.

Η BMW Motorrad επεκτείνει την επιτυχημένη προϊοντική στρατηγική Μ, γνωστή από το χώρο των αυτοκινήτων, και στις μοτοσικλέτες, λανσάροντας εξοπλισμό Μ και Αξεσουάρ M Performance. Με το λανσάρισμα της νέας S 1000 RR, για πρώτη φορά διατίθενται για μοτοσικλέτα BMW πακέτα M και προαιρετικός εξοπλισμός M. Στη νέα σειρά προϊόντων που διατίθεται για τη νέα RR προστίθεται και μία πλούσια γκάμα αγωνιστικού εξοπλισμού (Performance Parts) με το λογότυπο Μ, στα πλαίσια πάντα του προγράμματος αξεσουάρ.

Η BMW Motorrad ασπάζεται εδώ τη φιλοσοφία του πιο επιτυχημένου γράμματος στον κόσμο: το γράμμα Μ θεωρείται συνώνυμο επιτυχίας στους αγώνες και της γοητείας που εξασκούν τα μοντέλα BMW υψηλών επιδόσεων σε όλο τον κόσμο. Μοντέλα που απευθύνονται σε ένα κοινό με μεγάλες απαιτήσεις στους τομείς των επιδόσεων, της μοναδικότητας και του εξατομικευμένου στυλ.

Το πακέτο M για τη νέα BMW S1000 RR περιλαμβάνει:

  • Εξωτερική βαφή με φινίρισμα Motorsport
  • Ζάντες από ανθρακονήματα
  • Ελαφριά μπαταρία M
  • Κιτ Σκελετού M (Chassis Kit) με ρύθμιση ύψους της πίσω ανάρτησης και διαφορετικού μοχλικού συστήματος πίσω ψαλιδιού
  • Σπορ σέλα M
  • Riding Modes Pro

Επιπλέον, η BMW Motorrad Motorsport ρίχνει στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike της FIM (WorldSBK) τη νέα S 1000 RR από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο του 2019. Η νέα ομάδα ονομάζεται BMW Motorrad WorldSBK και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα σε συνεργασία με τη Shaun Muir Racing, έχοντας στις τάξεις της ένα πολύ γνωστό δίδυμο αναβατών: τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbikes του 2013, Βρετανό Tom Sykes, και τον φετινό Πρωταθλητή Ευρώπης στα Superstock 1000 και τρεις φορές του Πρωταθλήματος IDM Γερμανό Markus Reiterberger.

Με τη νέα ομάδα της BMW Motorrad WorldSBK Team και τη συνεργασία της με την Shaun Muir Racing, η BMW Motorrad ενισχύει σημαντικά την εμπλοκή της στο Πρωτάθλημα WorldSBK. Παράλληλα, η BMW Motorrad συνεχίζει το αγωνιστικό της πρόγραμμα με ιδιώτες αναβάτες (customer racing customer racing) σε πολυάριθμα άλλα εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.

Επίσης, επεκτείνεται η συνεργασία με την BMW Group Motorsport, σύμφωνα με την οποία προβλέπονται συνέργειες ανάμεσα στα αγωνιστικά τμήματα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ειδικά στον εμπορικό τομέα και στον τομέα των μεταφορών.

*Δελτίο Τύπου BMW Motorrad