Εντυπωσιακή νίκη του Andrea Locatelli στο WorldSSP.

Ο Ιταλός rookie Andrea Locatelli (BARDAHL Evan. Bros WorldSSP Team) πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη, στην έναρξη της σεζόν του FIM Supersport World Championship, με διαφορά έξι δευτερολέπτων από τους συναθλητές του Randy Krummenacher (MV Agusta Reparto Corse) και Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing) που κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η μόνη στιγμή που ο Locatelli απειλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν στην πρώτη στροφή, του πρώτου γύρου όπου ο Mahias τον προσπέρασε και ηγήθηκε μόλις όμως μέχρι την επόμενη στροφή. Ο πρώην αναβάτης της Moto2 είχε το προβάδισμα από την επίσημη δοκιμή στο Phillip Island το οποίο και κατάφερε να διατηρήσει στον επίσημο αγώνα εντυπωσιάζοντας με την επίδοσή του και πετυχαίνοντας συνολικό ρεκόρ γύρου μετά το Tissot Superpole.

Ο Andrea Locatelli, δήλωσε:

«Κάθε φορά γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο γρήγορα. Αυτό είναι το καλύτερο για μένα, αυτός είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν, αλλά το πρωτάθλημα είναι βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ καλό γιατί κάναμε τον καλύτερο γύρο στις κατατακτήριες. Κάναμε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και ταυτόχρονα νέο ρεκόρ πίστας, κερδίσαμε τον αγώνα. Πετύχαμε τα πάντα, αλλά θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να προσέξουμε στους επόμενους αγώνες».

Γράφει ο: Δ.Ν.

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com