Εντυπωσιακά Orange Days και ευχαριστήρια από την KTM!!!

Η KTM South East Europe Α.Ε. θέλει να μοιραστεί μαζί σας την χαρά και την ικανοποίηση, για την επιτυχή ολοκλήρωση των Orange Days 2016!

Ενθουσιώδεις μοτοσικλετιστές! Αυτοί είναι οι άνθρωποι της KTM και ο ενθουσιασμός αυτός πηγάζει από τις μοναδικές μοτοσικλέτες της εταιρείας μας! Το πάθος μας για τις μοτοσικλέτες φτάνεις στα όρια του πάθους! Είμαστε πάντα “READY TO RACE” και για να το μοιραστούμε μαζί σας ένα κομβόι 12 μοτοσικλετών ξεκίνησε στις 4 Μαΐου για ένα συναρπαστικό ταξίδι 40 ημερών, κάνοντας στάσεις σε 11 πόλεις – σημεία πώλησης ΚΤΜ, σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε 720 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσικλέτες της KTM.

Στα KTM ORANGE DAYS 2016 οι φίλοι της KTM είχαν την δυνατότητα να οδηγήσουν τις μοναδικές 200 DUKE, 390 DUKE, 690 DUKE, 1290 SUPER DUKE R, 1290 SUPER DUKE GT, RC 200, RC 390, 690 ENDURO R, 1050 ADVENTURE1190 ADVENTURE & 1290 SUPER ADVENTURE, αλλά και την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα αστικής μετακίνησης της KTM FREERIDE E-SM .

Τα Orange Days φέτος ταξίδεψαν στην Ελλάδα, έμειναν περισσότερες μέρες σε κάθε πόλη επειδή εσείς μας το ζητήσατε και ακολούθησαν την εξής πορεία:  Άλιμος Αττικής, Χαλκίδα, Περιστέρι Αττικής, Λαμία, Πάτρα, Τρίκαλα, Σέρρες (Track Days), Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Ηλιούπολη Αττικής, Γκάζι Αττικής.

Μετά την ολοκλήρωση των Orange Days στα Τρίκαλα, οι μοτοσικλέτες έφτασαν στην πίστα των Σερρών για ένα 2ήμερο Track Day. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα συναρπαστικό test ride σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, απολαμβάνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις και την υψηλών προδιαγραφών οδηγική συμπεριφορά των μοτοσικλετών παραγωγής, οι οποίες δεν είχαν δεχθεί καμία επέμβαση ή βελτίωση. Οι αναβάτες που τις οδήγησαν, έμειναν ενθουσιασμένοι, συνειδητοποιώντας τι σημαίνει το ‘‘READY TO RACE’’.

‘‘Orange Days’’ σημαίνει να μοιράζεσαι την αγάπη για τη μοτοσικλέτα με όλο τον κόσμο και τα νούμερα που ακολουθούν το αποδεικνύουν:

-40 ημέρες
-12+ μοτοσικλέτες
-1 φορτηγό
-1 όχημα υποστήριξης
-27.500 km διανύθηκαν από τις μοτοσικλέτες δοκιμής
-720 διαφορετικοί αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε περισσότερα από
-850 test rides!

Στην ΚΤΜ στόχο μας είναι να κατασκευάζουμε μοτοσικλέτες που ικανοποιούν και καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες κάθε είδους συνειδητοποιημένου αναβάτη, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, βελτιώνουμε, εξελίσσουμε και αναπτύσσουμε νέα μοντέλα, επεκτείνοντας την γκάμα και διευρύνοντας το φάσμα χρήσης των μοτοσικλετών μας. Εννοείται πως όλα αυτά φιλτράρονται και υλοποιούνται μέσα από το πρίσμα της γνώσης μας για τη μοτοσικλέτα. Όταν παντρεύεις τις κορυφαίες επιδόσεις των κινητήρων με συστήματα ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαία συστήματα φρένων και αναρτήσεων πάνω σε ένα πλαίσιο που προσφέρει ευστάθεια και ευκολία χειρισμών, το αποτέλεσμα είναι ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο του αναβάτη, είναι είτε αρχάριος, είτε έμπειρος και απαιτητικός.

Η KTM South East Europe A.E. θέλει να  ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, για την υποστήριξη και φιλοξενία τους, τόσο στα κατάστημά τους όσο και στην πόλη τους και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και που οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες είναι κίνητρο για να προσπαθούμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε, ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2017 και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλές βόλτες!