Εμφανίσεις γεμάτες υποσχέσεις από τους αναβάτες της KTM Team.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ένας ακόμη συναρπαστικός και ταυτόχρονα άρτια οργανωμένος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross διεξήχθη στην πίστα Δουνέικων (κεραμοποιία Παναγιωτόπουλου) από το αθλητικό σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. Οι προσπάθειες και των 82 αναβατών που συμμετείχαν αντάμειψαν τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην αναβαθμισμένη για φέτος πίστα.

#93 Νίκος Κοσιάβελος – KTM 85 SX

3oς ΜΧ 85 (2ος Α΄ Σκέλος / 3ος Β΄ Σκέλος)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού MX «παλεύει» να κερδίσει νίκες που θα του επιτρέψουν να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του στην κατηγορία MX 85. O αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM τερμάτισε και στα δύο σκέλη στο βάθρο των νικητών. Στο Α΄ σκέλος έφερε την KTM 85 SX στη δεύτερη θέση και στο Β΄ σκέλος είδε τρίτος την καρό σημαία του τερματισμού. Συνολικά ήταν τρίτος στον αγώνα και παρέμεινε πολύ κοντά στην κορυφή.

«O αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός σε μια πίστα ιδιαίτερα γρήγορη. Έδωσα σκληρές μάχες και στα δύο σκέλη τερματίζοντας στο βάθρο, χάρη στη READY TO RACE μοτοσυκλέτα μου και την υποστήριξη της ομάδας μου. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο εν όψει του τελευταίου αγώνα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.»

#49 Μάριος Κανάκης – KTM 125 SX

2oς ΜΧ 2Τ (2ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος)

Ο Μάριος επέστρεψε δυναμικά μετά τον πρόσφατο τραυματιμό του σε προπόνηση και μετά έναν μέτριο αγώνα στα Τρίκαλα έκανα δυναμική επανεμφάνιση στον αγώνα του Πύργου. Πάνω στην KTM 125 SX του κατάφερε να πάρει δυο δεύτερες θέσεις σε κάθε σκέλος και να ανέβει τελικά στην δεύτερη θέση της κατηγορίας του.

«Στα Τρίκαλα δεν ήμουν εντελώς έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου αλλά στον αγώνα του Πύργου ένιωσα πιο άνετα πάνω στην KTM 125 SX μου και με την υποστήριξη της ομάδας μου καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που ανέβασε την ψυχολογία μου για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.»

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F

4oς ΜΧ 2 (4ος Α΄ Σκέλος / 4ος Β΄ Σκέλος)

Πάνω στην KTM 250 SX-F ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Πανελλήνιου MX πήρε αρχικά την pole position. Στα δύο σκέλη του αγώνα ο Φραγκίσκος έδωσε σκληρές μάχες, δείχνοντας πως βρίσκεται μέσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Η τέταρτη θέση συνολικά στον αγώνα-  ύστερα από δύο τερματισμούς και μια θέση μακριά από το βάθρο- του δίνουν ώθηση για να προσπαθήσει για κάτι ακόμη καλύτερο στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αγώνα που έκανα. Οι επιδόσεις μου ήταν πολύ καλές και αυτό με βοήθησε να κατακτήσω την pole position. Η μοτοσυκλέτα μου με βοήθησε να πρωταγωνιστήσω και στα δύο σκέλη κατακτώντας δύο τέταρτες θέσεις. Επόμενος αγώνας είναι στη Μεγαλόπολη και θα είμαι έτοιμος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μιας και είναι η αγαπημένη μου πίστα.»

 

Η KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έκτο και τελευταίο γύρο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη στις 8/9 Ιουνίου.

*Δελτίο Τύπου KTM

Γκαλερί