Δελτίο Τύπου

H A.MOT.O.E. σε συνεργασία με τη Γαλλική Ομοσπονδία διοργάνωσε το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικό σεμινάριο Motocross με προπονητή τον Loic Leonce. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όλους τους αθλητές του Motocross και ο χώρος τέλεσης ήταν η πίστα Motocross του Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας, μια πίστα άριστα προετοιμασμένη από το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. το οποίο ανέλαβε και τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Οι δύο πρώτες μέρες του σεμιναρίου αφιερώθηκαν στους αθλητές των κατηγοριών 65cc – 85cc, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη θέληση για μάθηση όπως και τεράστια βελτίωση στις επιδόσεις τους. Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους αθλητές των κατηγοριών ΜΧ1 – ΜΧ2 οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους, έδειξαν τη θέληση που έχουν για μάθηση εμπλουτίζοντας ή αναθεωρώντας τις γνώσεις τους κι εκτελώντας τις οδηγίες και υποδείξεις του προπονητή βελτίωσαν κατά πολύ τις επιδόσεις τους.

Δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν πιο νωρίς την δημοσιοποίηση και διαφήμιση του σεμιναρίου με αποτέλεσμα οι συμμετοχές (ειδικότερα στις μικρές κατηγορίες) να μην ήταν οι αναμενόμενες. Επειδή όμως στο τέλος το αποτέλεσμα μετρά, η επιτυχία του σεμιναρίου και τα χαμογελαστά και ικανοποιημένα πρόσωπα όλων, μας κάνει να περιμένουμε για το επόμενο όσο πιο σύντομα γίνεται.

Γκαλερί