Δυναμική εμφάνιση της Africa Anniversary Edition στη Honda Πέτσας.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της Honda XRV650, κατά κόσμο Africa Twin, έκανε την εμφάνισή της η CRF1000 Africa 30th Anniversary edition στην έκθεση του δικτύου Honda Πέτσας.

Για το 2018, η Honda επενδύει στα δυνατά σημεία της μοτοσικλέτας που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα standards των adventure μοτοσικλετών, παρέχοντας πληθώρα κοσμητικών αναβαθμίσεων, όπως λευκό πλαίσιο, αυξημένη διαδρομή αναρτήσεων, ψηλότερη επίπεδη σέλα, διαφορετικές ποδιές με χώρους αποθήκευσης, ασημί ψαλίδι, πιο ψηλά καβαλέτα και το κλασσικό χρυσό τιμόνι, που παραπέμπουν στο γνωστό και αγαπητό σε όλους XRV650 Africa Twin. Ενώ το σύνολο συμπληρώνει το κεντρικό όργανο, ο σχεδιασμός του οποίου προέρχεται από τα χωμάτινα δρώμενα φέροντας το σχήμα ενός κράνους Enduro.

Το πακέτο αναβάθμισης παρέχεται τόσο στην manual όσο και στην DCT έκδοση του μοντέλου.

Τα μηχανικά σύνολα της μοτοσικλέτας παραμένουν τα ίδια, φέροντας έναν ανανεωμένο, πιο ελαφρύ στρόφαλο και αναβαθμισμένη τροφοδοσία, βελτιώνοντας την αίσθηση του κινητήρα χωρίς όμως να υπάρχουν αλλαγές στις τιμές ιπποδύναμης ή ροπής του κινητήρα.

Ο K.Morita project manager, δήλωσε τα ακόλουθα: «Το CRF1000L απέδειξε πως είναι άξιος διάδοχος του XRV650, της “Go Anywhere” μοτοσικλέτας, που πριν από 30 χρόνια στοχεύσαμε να κατασκευάσουμε και το καταφέραμε!»

Σύνταξη – Φωτογραφίες: Θωμάς Καλκάνης

Γκαλερί