Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Οι χειμερινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για τον Marc Marquez και τον Dani Pedrosa. Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Honda, δεν θα συμμετάσχουν στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στη Jerez, από την Τετάρτη έως την Πέμπτη, καθώς  έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα τους κατά την διάρκεια των διήμερων δοκιμών στη Valencia.

Η Honda όμως θα βρίσκεται στη Jerez με αναβάτη δοκιμών τον Hiroshi Aoyama, ενώ στη μία από τρεις ημέρες δοκιμών θα συμμετάσχει και ο Jack Miller. Ο Αυστραλός θα έχει την δυνατότητα να γνωριστεί καλύτερα με τον νέο επικεφαλή της ομάδας Ramon Aurin και τους δύο νέους ηλεκτρονικούς μηχανικούς τον Andy Griffiths και τον Yoshihiko Ishimoto. Ο Miller θα δοκιμάσει επίσης και τον νέο κινητήρα.

Η Ducati θα πραγματοποιήσει τις δοκιμές στη Jerez χωρίς τον Lorenzo και τον Dovizioso. Ο αναβάτης δοκιμών Michele Pirro και οι δορυφορικές ομάδες (Pramac, Aspar και Avintia) θα ολοκληρώσουν τη δοκιμή των δύο ημερών. Ο Danilo Petrucci, έχοντας απουσιάσει από την δοκιμή της Valencia, θα πρέπει να οδηγήσει την GP17 για πρώτη φορά.

Στις δοκιμές θα συμμετάσχει επίσης και ο Andrea Iannone με τη Suzuki, ενώ ο Alex Rins είναι αναγκασμένος να μην συμμετάσχει, καθώς είχε τραυματίσει δύο σπονδύλους στη Valencia. Οι εργοστασιακές ομάδες της Aprilia και της KTM θα λάβουν επίσης μέρος.

Συντάκτης: Δ.Ν.