Διπλή επιτυχία για Jed Etchells και Fantic στο Enduro GP.

ENDURO GP FIM CHAMPIONSHIP Rd3 / Rd4 –  Ο JED ETCHELLS ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ GP ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ

Διπλή επιτυχία για τον Jed Etchells και τα FANTαστικά χρώματα στο ιταλικό GP που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Spoleto. Bάθρο και για τον  Harry Edmondson.

Το Σπολέτο φιλοξένησε τη δεύτερη πράξη της ταραγμένης σεζόν του 2020 και το Ιταλικό GP είδε τους αναβάτες μας να επιβεβαιώνουν το κορυφαίο τους επίπεδο πετυχαίνοντας πλήθος νικών για την Fantic. Το Ιταλικό GP χωρίστηκε σε δύο μέρη, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε κάτω από έναν ζεστό φθινοπωρινό ήλιο και οι ειδικές δοκιμές ήταν γεμάτες με θεατές, ενώ την επόμενη μέρα το κοινό ήταν περιορισμένο λόγω έντονης βροχόπτωσης που έπεσε κατά τη διάρκεια της ημέρας και έφερε στις τρεις ειδικές ακραίο βαθμό δυσκολίας.

Ο Jed Etchells με το Fantic XE 125 έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας και τις δύο μέρες του αγώνα και έγινε προς ώρας ηγέτης της κατηγορίας. Ο αναβάτης της Fantic Darpa Racing Team οδήγησε υποδειγματικά, πετυχαίνοντας εξαιρετικούς χρόνους και στις τρεις ειδικές δοκιμές απομακρυνόμενος έτσι σημαντικά από τους αντιπάλους του.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του αγώνα, ο Harry Edmondson έδωσε άλλο ένα παγκόσμιο βάθρο στη Fantic. Ο αναβάτης της Fantic Jet Racing έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και την Κυριακή ανέβηκε στο βάθρο.

Τέλος ο τρίτος οδηγός της Fantic, Hugo Svard (Fantic Darpa Racing Team) είχε δύο καλές μέρες στο Ιταλικό GP. Την πρώτη μέρα ο Φινλανδός αναβάτης τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ την Κυριακή κατέκτησε μια πολύ καλή τέταρτη θέση.

Ο Riccardo Fabris Φάμπρις έτρεξε τον πρώτο του παγκόσμιο αγώνα στο Σπολέτο, και μπήκε στην πρώτη δεκάδα την πρώτη μέρα, ενώ την επόμενη μέρα δεν ξεπέρασε τη 14η θέση.

Οι δύο ομάδες μας δεν θα επιστρέψουν ακόμη στη βάση, αλλά θα μετακινηθούν βόρεια της λίμνης Iseo όπου ο επόμενος γύρος του Enduro Absolutes της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (2 -3 και 4 Οκτωβρίου) στο Darfo Boario Terme.

JED ETCHELLS: «Ένα τέλειο Σαββατοκύριακο! Κατάφερα να είμαι αποφασιστικός από την πρώτη έως την τελευταία ειδική και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μου άρεσαν οι 3 ειδικές πάρα πολύ. Τώρα εστιάζουμε στα δύο Πορτογαλικά GP ».

HARRY EDMONDSON: «Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρώσω εμπειρία. Με λυπεί η πτώση στην  τελευταία ειδική γιατί πίστεψα έντονα στη δεύτερη θέση “.

HUGO SVARD: «Ένα σκληρό Σαββατοκύριακο. Δεν μπόρεσα να είμαι αρκετά γρήγορος στις ειδικές και τα αποτελέσματα που πήρα δεν με ικανοποιούν πολύ, αλλά θα καταφέρω καλύτερα στην Πορτογαλία ».

RICCARDO FABRIS: “Είμαι ευχαριστημένος με την πρώτη μου παγκόσμια εμπειρία, σίγουρα πήγα πιο γρήγορα σε στεγνό έδαφος και το Σάββατο η δέκατη θέση στον τερματισμό ήταν μια ωραία έκπληξη”.

DAY 1

1. Jed Etchells (Fantic) – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) – 3. Claudio Spanu (Husqvarna) – 5. Harry Edmondson (Fantic) – 7. Hugo Svard (Fantic)

DAY2

1. Jed Etchells (Fantic) – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) – 3. Harry Edmondson (Fantic) – 4. Hugo Svard (Fantic)

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ YOUTH CLASS

1. Jed Etchells (Fantic) 73 pts – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) 68 pts. – 3. Claudio Spanu (Husqvarna)  61 pts – 4. Harry Edmondson (Fantic) 54 pts. – 5. Hugo Svard (Fantic) 44 pts

*Δελτίο Τύπου Fantic Motor Hellas

Γκαλερί