Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Dunlop δίνει παγκοσμίως έμφαση στην αγωνιστική της παρουσία και το Τεχνικό Σεμινάριο “Motorsport Training Program” που έγινε στο Βουκουρέστι στέφτηκε με επιτυχία. Το Racing Dunlop πρέπει να έχει άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και ο Έλληνας Νίκος Περιστεράς πήρε το σχετικό δίπλωμα τεχνικής αγωνιστικής υποστήριξης για το 2019.

Πέρα από αυτό όμως η διάκριση έχει να κάνει με την απόλυτη αναγνώριση της δουλειάς της Peristeras Tyres στο αγωνιστικό επίπεδο και έτσι η Dunlop για μια ακόμη χρονιά παρέδωσε στον Νίκο Περιστερά την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αγωνιστικών ελαστικών της εταιρίας στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο Νίκος Περιστεράς είπε: “Είναι μεγάλη τιμή για μας να εκπροσωπούμε την αγωνιστική πλευρά των ελαστικών που βοηθούν χιλιάδες αγωνιζόμενους σε όλον τον κόσμο στο να κερδίσουν νίκες και βάθρα ή απλά να πάρουν το καλύτερο από την μοτοσυκλέτα τους μέσα στις πίστες. Οι Έλληνες αγωνιζόμενοι που μας εμπιστεύονται θα έχουν να κερδίσουν και σε τεχνικό επίπεδο με τα χρήσιμα στοιχεία που μάθαμε σε αυτό το εκπαιδευτικό.

Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

Gruppo Pritelli official Racing Apparel

www.peristeras-tyres.gr

*Δελτίο Τύπου Peristeras Moto Tyres