Δεύτερη ημέρα δοκιμών WorldSBK στην Andalusia

Η βροχή ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την τελική δοκιμή στην Ευρώπη για το MOTUL FIM Superbike Championship, η οποία ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές και συνεχίστηκε καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ο Jonathan Rea πραγματοποίησε μόνο 11 γύρους πάνω στην ZX-10RR μοτοσικλέτα του, ωστόσο κατόρθωσε να παραμείνει στην κορυφή των φύλλων κατανομής χρόνου με χρόνο 1.52.976. Ο συναθλητής του Tom Sykes πέρασε περισσότερο χρόνο στην πίστα, παρά τις καιρικές συνθήκες πραγματοποιώντας 40 γύρους με χρόνο 1.53.349.

Οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν επίσης στον Alex De Angelis να συνεχίσει το πλάνο των εργασιών παρόλα ταύτα ολοκλήρωσε 26 γύρους πάνω στην Kawasaki ZX-10R με χρόνο 1.55.632.

Ο Leandro Mercado ήταν επίσης σε θέση να δοκιμάσει να βρόχινα ελαστικά της Aprilia RSV4RF μοτοσικλέτας του, πραγματοποιώντας 21 γύρους με χρόνο 1.57.916 που τον κατέταξε στην τέταρτη θέση.

Ένας άλλος αναβάτης που προετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο στο WorldSBK, o Riccardo Russo με την ομάδα Guandalini Racing συνέχισε το πρόγραμμα των δοκιμών ολοκληρώνοντας 35 γύρους με χρόνο 1.58.564, ενώ το δίδυμο Illia Mykhalchyk and Marc Moser της ομάδας TripleM Racing ήταν οι μόνοι αναβάτες που συνέχισαν την δοκιμή στην πίστα της Andalusia, πραγματοποιώντας 60 γύρους.

Συντάκτης: Δ.Ν.