Γιορτάζει η Harley-Davidson® Athena!

Τον Δεκέμβρη του 2013 σας προσκαλέσαμε στα εγκαίνιά μας και το μόνο που ζητήσαμε ήταν η πολύχρωμή διάθεσή σας. Η πολύχρωμη αυτή διάθεση, σύντομα μετατράπηκε σε μια σχέση εμπιστοσύνης και πλέον, ήδη ταξιδεύουμε μαζί εδώ και 3 χρόνια. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας αυτά τα 3 χρόνια.

Στόχος μας να είναι απολαμβάνουμε μαζί τα ταξίδια με τις αγαπημένες μας μοτοσικλέτες για πολλά ακόμα χρόνια και ο βαθύς βρυχηθμός από τους κινητήρες και τις εξατμίσεις των Harley-Davidson® να γεμίζει τους δρόμους μας.

Αυτό το Δεκέμβρη σας κάνουμε δώρα που καλύπτουν αυτήν μας την ανάγκη για βόλτες και ταξίδια, με μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και ασφάλειας. Για τα μέλη του H.O.G.® , προσφέρουμε όλα τα προϊόντα που συμβάλλουν στη μέγιστη προστασία του αναβάτη συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας, σε άνεση και εργονομία για την οδήγηση, σειράς προϊόντων της Harley Davidson® FXRG® με έκπτωση 25%. Επιπλέον, φροντίζουμε να σας φέρουμε πιο κοντά στην Harley-Davidson® των ονείρων σας, προσφέροντας δώρα συνολικής αξίας 1.100€ με κάθε αγορά καινούριου Sportster® από τη γκάμα των Dark Custom™, που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά στους ρυθμούς της νέας σας μοτοσικλέτας ακόμα περισσότερο, με τις εξατμίσεις Screamin’ Eagle® που θα σας κάνουμε δώρο. Τέλος, σε όλους τους πελάτες της Harley-Davidson® Athena, προσφέρουμε στη συλλογή παπουτσιών έκπτωση 25%.

Συγκεκριμένα, για την XL883N Iron 883™ και την XL1200X Forty-Eight® τα δώρα, αξίας 1.100€, αποτελούν η σέλα συνεπιβάτη, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και οι εξατμίσεις Screamin’ Eagle® σε μαύρο χρώμα ή σε χρώμιο και το κόστος εργασίας τοποθέτησής τους. Για την XL1200CX Roadster™, τα δώρα, αξίας 1300€, αποτελούν το σύστημα ένδειξης βενζίνης σε ειδική LED οθόνη που τοποθετείται στα δεξιά του τιμονιού αλλά και οι εξατμίσεις Screamin’ Eagle®.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε από κοντά στην αντιπροσωπεία μας και να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα – και το μέσο, και τον προορισμό.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016.