Η Team SixtyOne ανέβηκε με σκοπό την προπόνηση της χωρίς ρίσκα και καθαρά για την διασκέδαση της. Η διοργάνωση ήταν φοβερή με 2 αγωνιστικά σκέλη και 4 χρονομετρημένα. Πραγματικά μας άρεσε φοβερά και ελπίζουμε να γίνει κάτι ανάλογο και στους Ελληνικούς Αγώνες. Πιστεύουμε θα ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο Οδηγών – Μηχανικών σε όλα τα επίπεδα.

Στα των συμμετοχών τώρα.

Από την Ομάδα μας κάναμε 2 Ελληνικές Συμμετοχές. Στην κατηγορία Superbike με τους Γιώργο Μαρκεσίνη και Τάσο Κωστάρα. Για τον Γιώργο Μαρκεσίνη να παίρνει μια 4η και μια 3η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών σε 21 οδηγούς με χρόνους στο 1.20.0, όσο και για το Τάσο Κωστάρα καταλαμβάνοντας μια 14η και μια 12η θέση γενικής κατάταξης σε μια πρώτη επί της ουσίας επαφή με την νέα του μοτοσυκλέτα με χρόνους στο 1.24.2

Στην προσπάθεια μας εξαιρετική βοήθεια μας έδωσαν τα επιπλέον χέρια και μυαλά των Δημήτρης Μπούρας και Νίκος Μπαλογιάννης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που βοηθούν σημαντικά στο να τρέχει όλη η ομάδα με ασφάλεια αλλά και χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας υλικών.

  • Peristeras Moto Tyres
  • MouratisGP
  • Boutos R&D
  • K.P. tech workshop
Γκαλερί