Η DNA® βραβεύεται με το διεθνούς κύρους,
κορυφαίο βραβείο σχεδιασμού προϊόντος
“Reddot Product Design Award 2017”!

Η Ελληνική DNA Filters, αποδεικνύει περίτρανα, για ακόμη μια φορά, ότι είναι πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο της. Η διεθνής αναγνώριση και βράβευση του καινοτόμου σχεδιασμού, η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της και η εμμονή στην τελειότητα κάνουν υπερήφανους τους εκατομμύρια φίλους και χρήστες, που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα διάσημα πλέον φίλτρα αέρος DNA.

O Μάριος Νικολαΐδης, Μηχανολόγος Μηχανικός R&D / Production Manager της Ελληνικής DNA Filters, σχεδίασε μια σειρά από καινοτόμα φίλτρα αέρος, τα οποία συνδυάζουν την τεχνολογία φιλτραρίσματος DNA με ειδικά συνθετικά «δέρματα» σε ποικιλία χρωμάτων!

Ο χείμαρρος του customizing που τον τελευταίο χρόνο έχει παρασύρει όλον τον κόσμο στην δημιουργία Cafe racers, Trackers, Bobbers, Cruisers, έδωσε το έναυσμα στον Μάριο Νικολαΐδη για την δημιουργία των καινοτόμων φίλτρων αέρος DNA, με την ονομασία «Leather Tpo»! Με τη νέα, βραβευμένη σειρά DNA Leather Top Filters, το φίλτρο αέρος αποτελεί πλέον απόλυτα ταιριαστό μέρος της εξωτερικής εμφάνισης των Custom μοτοσικλετών, κάτι που προσδίδει επιπλέον αξία στις μοναδικές δίτροχες κατασκευές, έτοιμο να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό δημιουργό!

Το «συνθετικό δέρμα» παντρεύτηκε με την κλασική φιλτροχοάνη, με την χρήση τεχνολογίας αιχμής «in mould fusion», σε σχήματα «εξάγωνα», «οβάλ» και «ύψιλον» και σε χρώματα, καφέ, μπεζ, πράσινο, κίτρινο, μπλε, γκρι, πορτοκαλί, κόκκινο! Το δε δέρμα έχει 3D κυρτό σχήμα με το «D» της DNA χαραγμένο στο κέντρο. Έτσι δημιουργήθηκε μια απίστευτη παλέτα σχημάτων και χρωμάτων, που σε συνδυασμό με τα κορυφαία χαρακτηριστικά λειτουργίας υψηλής απόδοσης και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, στην κυριολεξία συνεπήρε τους κριτές του διαγωνισμού Reddot 2017!

Η απονομή του βραβείου «Reddot Product Design Award 2017» θα λάβει μέρος στης 3 Ιουλίου 2017, στο Essen της Γερμανίας, στο Design Zentrum Nordrhein Westfalen, και τα βραβευμένα Leather Top φίλτρα DNA θα παρουσιαστούν στο «Reddot Design Year Book 2017-2018», καθώς επίσης και στο μουσείο «Reddot Design Museum» της Γερμανίας & της Σιγκαπούρης!

Ο εν λόγω θεσμός βραβείων «RED DOT» αποτελεί τα “Όσκαρ” του βιομηχανικού σχεδιασμού και design μια τιμητική διάκριση την οποία η DNA κατακτά για δεύτερη φορά!