Βασίλης Πεντελεάκης: Στους 5 κορυφαίους του Ιταλικού Πρωταθλήματος

Δελτίο Τύπου Planetbikes

Έπεσε η αυλαία του Ιταλικού πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο στο San Mauro, με τον Βασίλη, που αγωνίζεται με το νούμερο 5 να κατακτεί την 5η θέση στα χρονομετρημένα, την 5η θέση και στους δύο αγώνες και την 5η θέση στην κατάταξη του Ιταλικού πρωταθλήματος!!!!!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή με τα δοκιμαστικά., όπου ο Βασίλης έβρισκε τον ρυθμό του σε μία από τις πιο απαιτητικές πίστες του πρωταθλήματος. Η βελτίωση ήταν συνεχής και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου για την προετοιμασία για την αγωνιστική Κυριακή.

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημένα session, με τον Βασίλη να κερδίζει την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης με χρόνο 35,432”. Ακολούθησε ο πρώτος αγώνας, και με πολύ σταθερό ρυθμό ο Βασίλης τερμάτισε 5ος. Ακολούθησε διακοπή για μεσημέρι και ξεκούραση. Ο καιρός άλλαξε, και υπό βροχή διεξήχθη ο 2ος αγώνας. Ο Βασίλης με πολύ καλή οδήγηση, απίστευτες μάχες και 2 πτώσεις κατέκτησε την 5η θέση, που του χάρισε και την 5η θέση στο βάθρο με 22 βαθμούς συνολικά, και την 5η θέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα μέσα σε 38 αναβάτες!!

Εκπληκτική η φετινή πορεία του Βασίλη Παντελεάκη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα. Κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε όλους τους αγώνες και να τερματίσει ανάμεσα σε 38 αναβάτες μέσα στην πεντάδα. Αυτό φάνηκε και από τα σχόλια των Ιταλικών ομάδων, και τον υπευθύνων τους, οι οποίοι εξύμνησαν το ταλέντο και την φοβερή πορεία του Βασίλη.

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τον αγώνα MiniGP στο καρτόδρομο στις Αφίδνες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, όπου θα τρέξει πρώτη φορά με μοτοσυκλέτα MiniGP, και την season 2018, όπου ο Βασίλης θα αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα MiniGP.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποίηση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

Γκαλερί