Ασταμάτητος ο μικρός Παντελεάκης προς την κορυφή!!!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Τρίτος αγώνας για το ιταλικό πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο Βασίλης, έδειξε μεγάλη βελτίωση κατακτώντας την 6η και την 5η θέση στους 2 αγώνες ανάμεσα σε 26 αναβάτες, και έτσι κατέκτησε την 4η θέση γενικής κατάταξης και το πρώτο του κύπελλο σε Ιταλικό έδαφος!!

Σε μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες πίστες του Ιταλικού πρωταθλήματος minimoto, στο Campo Di Carne της Ρώμης, πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας. Λόγω πρωτεύουσας πολλοί οι “τοπικοί” αναβάτες και ο ανταγωνισμός πολύ ανεβασμένος. Σχεδόν όλοι οι αναβάτες ήταν στην πίστα από την Πέμπτη για να προετοιμαστούν για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Ο Βασίλης ήταν εκεί δείχνοντας τον καλύτερο του εαυτό!

Η Κυριακή ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημέμενα, με τον Βασίλη να κατεβάζει 0,6” από τα δοκιμαστικά και με χρόνο 43,310 να κερδίζει την 4η θέση στην σχάρα εκκίνησης. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 11:30 το πρωϊ, με τον Βασίλη να στρίβει 4ος την πρώτη στροφή, και οδηγώντας σταθερά στους 11 γύρους τερμάτισε 7ος. Αλλά είχε προηγηθεί πρόωρη εκκίνηση από άλλο αναβάτη, κάτι που έδωσε στον Βασίλη την 6η θέση στον αγώνα. Ακολούθησε διάλειμμα και ξεκούραση μέχρι τις 16:00 και τον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα, και σε πολύ ανεβασμένες θερμοκρασίες, ο Βασίλης έκανε μία εκπληκτική εκκίνηση και μπήκε δεύτερος στην πρώτη στροφή. Οδήγησε σταθερά, αλλά έκανε 2 μικρά λάθη, και έτσι πέρασε την γραμμή τερματισμού 5ος. Η 6η και 5η θέση του έδωσαν την 4η θέση γενικής κατάταξης και το πρώτο του κύπελλο στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι 2 αγώνες μεταδόθηκαν live στην σελίδα του Βασίλη στο facebook.

Εντυπωσιακή η πορεία του Βασίλη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα του στον 3ο αγώνα διατηρεί την 6η θέση στην γενική βαθμολογία. Πολύ βελτιωμένος και δυναμικός, και με ακόμη περισσότερο κέφι, στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, κάτι το οποίο εισπράξαμε και από τις περισσότερες ομάδες του Ιταλικού πρωταθλήματος!!

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 22-23 Ιουλίου στη La Scintilla για τον 4o γύρο του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποίηση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/