Απολαυστικός Ελεύθερος Χρόνος με τις KTM Freeride!!!

Ελευθερία κίνησης, ελευθερία επιλογών! Η πληρέστατη γκάμα μοτοσικλετών Freeride, της KTM, σου δίνει την απόλυτη ελευθερία να κινηθείς σε κάθε τερέν, όπως εσύ το θέλεις ενώ τώρα διατίθενται και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

Πέντε διαφορετικά μοντέλα της KTM απαρτίζουν τη γκάμα των μοτοσικλετών Freeride της KTM και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων, αποτελώντας παράλληλα τις πιο πρωτοποριακές μοτοσικλέτες στην αγορά! Με τις μοτοσικλέτες αυτές η KTM προσπαθεί να προσεγγίσει το μοτοσικλετιστικό κοινό προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά, πάντα στη, “READY TO RACE”,  φιλοσοφία της εταιρείας, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία, αυτή τον μοτοσικλετών “ελεύθερου χρόνου”.

Με χαμηλό βάρος και εντυπωσιακές επιδόσεις, οι μοτοσικλέτες Freeride είναι έτοιμες να προσφέρουν συγκινήσεις στον αναβάτη που δεν χρειάζεται τις επιδόσεις ενός Πρωταθλητή, αλλά θέλει να απολαμβάνει τη μοτοσικλέτα του, η οποία πλέον είναι ιδιαίτερα φιλική και ευκολοδήγητη!

Freeride 350: Πρόκειται για την πρώτη μοτοσικλέτα Freeride που βήκε στην παραγωγή και βασίζεται σε έναν μονοκύλινδρο κινητήρα που προέρχεται (με μικρές διαφορές μόνο) από εκείνον του KTM 350 EXC-F. Οι διαστάσεις έχουν διατηρηθεί στο ελάχιστο όπως και το βάρος, ενώ και το ύψος της σέλας είναι αρκετά χαμηλό. Ο αναβάτης έχει την αίσθηση ότι οδηγεί μια μοτοσικλέτα στην οποία διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα στο χώμα.

Freeride 250 R: Είναι η δίχρονη εκδοχή του 350 και χρησιμοποιεί τον κινητήρα του 250 EXC (με μικρές διαφορές μόνο). Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά το ίδιο ευκολοοδήγητη, απευθύνεται στον αναβάτη που έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον κινητήρα, ενώ οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες.

Freeride E: Η σειρά αυτή των τριών ηλεκτροκίνητων μοτοσικλετών της KTM αποτελεί μια εκ των πιο πρωτοποριακών μοτοσικλετών της αγοράς. Με εξαιρετικές επιδόσεις, ο ηλεκτροκινητήρας έχει εντυπωσιάσει όλους όσοι τον δοκίμασαν. Προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με εκείνες θερμικού κινητήρα, ενώ παράλληλα το βάρος των μοτοσικλετών έχει διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τρία είναι τα μοντέλα της σειράς Freeride E, η motocross έκδοση FREERIDE E-SX, η enduro έκδοση FREERIDE E-XC και η supermoto έκδοση FREERIDE E-SM. Οι τρεις εκδόσεις είναι πανομοιότυπες με διαφορά μόνον στον εξοπλισμό. Παράλληλα οι εκδόσεις E-XC και E-SM έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν πινακίδα και να κυκλοφορούν νόμιμα στο δρόμο. Φυσικά, οι Freeride E μοτοσικλέτες της KTM έχουν δύο σημαντικότατα πλεονεκτήματα: μηδενικές εκπομπές ρύπων (και ήχου) και μηδενική κατανάλωση καυσίμου.

Ολόκληρη η γκάμα KTM Freeride διατίθεται πλέον σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το σύνολο των τεχνολογικών τους χαρακτηριστικών, δικαιολογούν απόλυτα τον όρο “ευκαιρία”, αφού πλέον μπορεί να αποκτήσει κανείς τις μοτοσικλέτες αυτές στις τιμές που αναγράφονται παρακάτω:

  • FREERIDE 250 R € 5.990
  • FREERIDE 350    € 6.990
  • FREERIDE E-SX  € 7.795
  • FREERIDE E-XC  € 7.995
  • FREERIDE E-SM € 8.295

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσικλέτα σας και επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά !!!

 

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com