Αποκάλυψη δύο νέων μοντέλων Kawasaki στην έκθεση Intermot.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Kawasaki Ninja 125 ή Ζ 125; Η πιο δύσκολη επιλογή.

Η Kawasaki αποκάλυψε στην έκθεση Intermot δύο νέα μοντέλα για τη δημοφιλή κατηγορία Α1: Ninja 125 και Ζ 125.

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες 125cc φιλοδοξούν να προσελκύσουν νέους αναβάτες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν το ξεκίνημά τους με μια Kawasaki.

Τα αποτελέσματα εκτενούς έρευνας που πραγματοποίησε το τμήμα R&D της Kawasaki στην Ευρώπη έδειξαν ότι ο σχεδιασμός και το στυλ αποτελούν προτεραιότητα στην επιλογή μιας νέας μοτοσυκλέτας, σε συνδυασμό με την εικόνα και την αξιοπιστία μιας μάρκας. Οι νέες μοτοσυκλέτες 125cc της Kawasaki καλύπτουν πλήρως αυτά τα κριτήρια, διαθέτοντας επιθετικό, sport στυλ εμπνευσμένο από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας και αποτελούν τη βάση για την εξέλιξη των νέων αναβατών σε μεγαλύτερες κατηγορίες κυβισμού.

Εξοπλισμένες με μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 15 hp και μέγιστη ροπή 11,7 Nm, οι Ninja 125 και Z 125 έχουν δυνατή απόδοση στο μεσαίο-υψηλό φάσμα στροφών. Και οι δύο μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, με τεχνολογία που προέρχεται από την εμβληματική υπερτροφοδοτούμενη Ninja H2, προσφέροντας ένα ελαφρύ, compact σύνολο για εύκολο και γρήγορο χειρισμό.

Με σχεδίαση που αποπνέει τη φιλοσοφία Sugomi της οικογένειας Ζ, η Z 125 διαθέτει αντισυμβατική γυμνή εμφάνιση. Με μεγάλες για την κατηγορία διαστάσεις (Μ x Π x Υ: 1.935 x 740 x 1.015 mm) , χαμηλό ύψος σέλας (815 mm) και βάρος στα 146 kg,  το νεότερο μέλος της σειράς Ζ αποτελεί μια ιδανική μοτοσυκλέτα εισόδου στη δημοφιλή κατηγορία naked.

Το χαρακτηριστικό στυλ Ninja είναι εμφανές στη νέα Ninja 125, με σιλουέτα και γραφικά που εμπνέονται από την 4 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ninja ZX-10RR. Με διαστάσεις και αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας (Μ x Π x Υ: 1.935 x 740 x 1.015 mm), η Ninja 125 αποτελεί άξιο μέλος της οικογένειας Ninja.

Τόσο η Ninja 125 όσο και η Z 125 ετοιμάζονται να ταράξουν τα νερά της Α1 κατηγορίας, με το στυλ και τις επιδόσεις τους. Το μόνο, δύσκολο ερώτημα είναι: ποια από τις δύο να διαλέξεις;

*Δελτίο Τύπου Kawasaki

Γκαλερί