Αγώνας επιβίωσης στο Άργος για τη Beta Chachagias Racing Team.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019 – 5ος γύρος, Άργος, 5 Μαΐου 

Σημαντικές βαθμολογικές απώλειες για τον Γιάννη Τρίγκα στο Άργος και μία ακόμη νίκη για τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στη Enduro Junior Sprint.

Δύσκολο σαββατοκύριακο για τη Beta Chachagias στο Άργος. Η σκληρή και απαιτητική διαδρομή του αγώνα δυσκόλεψε τον Γιάννη Τρίγκα (Beta RR 300), που λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του απέχει από την ιδανική φυσική του κατάσταση, και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το σερί τερματισμών του στο βάθρο της Ε3. Αντίθετα, συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Βενιαμίν της ομάδας, Κωνσταντίνος Γεροντάκης παίρνοντας μία ακόμη νίκη στην Junior Sprint του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας. Σταθερή απόδοση για τον Βρετανό Philip Atwill (Beta RR 250) και τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη (RR 300) που τερμάτισαν στις θέσεις εφτά (Ε2) και πέντε (Ε3) αντίστοιχα.

 Τρίγκας: “Στη δύσκολη πετρώδη διαδρομή του αγώνα χρειαζόταν αρκετό ρίσκο για να καταφέρω να πάω γρήγορα. Κατάφερα να γλυτώσω δύο πτώσεις στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια μείωσα τον ρυθμό μου καθώς δεν ήθελα να ρισκάρω μία πτώση σε αυτό το τερέν που θα με οδηγούσε σε τραυματισμό. Στο τέλος του αγώνα κατάφερα να βελτιώσω τους χρόνους μου και να περιορίσω τις βαθμολογικές απώλειες ώστε να κλείσουμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος όσο πιο κοντά γινόταν στην πρώτη θέση της κατηγορίας.”

Κώστας Χαχάγιας: “Ένα όχι και τόσο ευχάριστο σαββατοκύριακο για την ομάδα καθώς η αποχή από τον αγώνα του Νάσου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,  η τέταρτη θέση του Γιάννη καθώς και οι τραυματισμοί πολλών αθλητών δημιούργησε άσχημο κλίμα, Στα θετικά του αγώνα ήταν για μία ακόμη φορά η απόδοση του Γεροντάκη, η σταθερότητα του Σεβαστάκη και του Atwill καθώς και οι τερματισμοί των υπολοίπων αναβατών της ομάδας που κατάφεραν να βγουν αλώβητοι, τόσο οι ίδιοι όσο και οι μοτοσικλέτες τους.” 

Επόμενος αγώνας 22 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

*Δελτίο Τύπου Beta Chachagias Racing Team

Γκαλερί