Αβέβαιη η συμμετοχή του Rossi στον αγώνα του Mugello

Το πρόσφατο ατύχημα του Valentino Rossi κατά την διάρκεια της προπόνησης motocross, κάνει τη συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββατοκύριακου στο Mugello να είναι υπό αμφισβητήσιμη. Ο “Doctor” που αναρρώνει στο σπίτι του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Δυστυχώς έπεσα ενώ προπονούμουν πάνω σε μια motocross μοτοσικλέτα. Ο πόνος στη κοιλιά και στο στήθος είναι ακόμη σοβαρός. Ευτυχώς, η κατάστασή μου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό μου επιτρέπει να σκεφτώ λίγο πιο θετικά για το Σαββατοκύριακο στο Mugello. Η επιθυμία μου να βρίσκομαι στην έναρξη του Ιταλικού GP είναι πολύ ισχυρή και δουλεύω για να αναρρώσω το συντομότερο δυνατό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχω ακόμα λίγες μέρες για να συνεχίσω τη θεραπεία. Την Πέμπτη θα πρέπει να υποβληθώ σε ένα ιατρικό check-up προκειμένου να πάρω το ΟΚ για να μπω στην πίστα. Αν όλα πάνε καλά, θα οδηγήσω την YZR-M1 μοτοσικλέτα μου την Παρασκευή για να καταλάβουμε την κατάσταση που βρίσκομαι. Σίγουρα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βρίσκομαι την Κυριακή στην πίστα.»

Μετά την πτώση που υπέστη στον προηγούμενο γύρο στη Γαλλία, ο Rossi βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, με διαφορά 23 βαθμών πίσω από τον συναθλητή του Maverick Viñales.

[show_avatar email=3 show_name=true]