Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το απόγευμα της Τετάρτης 28/8/2019, ενημερωθήκαμε για την απώλεια ενός ανθρώπου με ποιότητα λόγου, ευγένεια και σεβασμό στο συνομιλητή του.

Ο Κύριος Γιώργος Παππάς, διετέλεσε έργο για πολλά έτη στο χώρο του αυτοκινήτου και τις μοτοσικλέτας ενώ τα τελευταία 15 έτη ήταν Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Καλό ταξίδι Κύριε Γιώργο Παππά. Η ομάδα του περιοδικού μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.

Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Διοίκηση Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη

ΥΓ:

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ