Έρχονται Νέα Μοντέλα KTM Enduro

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η KTM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εντελώς νέα γενιά μοτοσικλετών Enduro , μοντέλα 2017, η οποία έχει σχεδιαστεί ολοκληρωτικά. Με εντελώς νέο πλαίσιο , νέους κινητήρες και μερικές αλλαγές στη γκάμα, η νέα γκάμα KTM Enduro είναι ελαφρύτερη, ισχυρότερη και ταχύτερη.

Η KTM για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παραμείνει πιστή στις αρχές της, διατηρώντας την κυριαρχία της, με offroad μοτοσικλέτες Enduro που θέτουν τον πήχη και οι οποίες έχουν ανανεωθεί σε ποσοστό 90%. Σημαντική μείωση βάρους, έως και 5kg έχει επιτευχθεί σε όλη τη γκάμα, με βελτιωμένη συγκέντρωση μαζών που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Για τα MY2017 η γκάμα έχει αλλάξει ώστε πλέον περιλαμβάνει τα 125 XC-W και 150 XC-W (αντικαθιστώντας τα 125 EXC και 200 EXC), που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για αγώνες σε κλειστές πίστες, αλλά και σε πιο παραδοσιακές, τα πλήρως ομολογκαρισμένα 250 EXC και 300 EXC όσον αφορά τα δίχρονα. Στα τετράχρονα η KTM συνεχίζει με εντελώς αναβαθμισμένες μοτοσικλέτες τα 250 EXC-F και 350 EXC-F όπως επίσης και με τα μεγαλύτερου κυβισμού 450 EXC-F και 500 EXC-F.

Οι νέες μοτοσικλέτες έχουν νέο πλαίσιο, με νέες αναρτήσεις που περιλαμβάνουν το ανεστραμμένο πιρούνι Wp XPlor 48, ενώ το τμήμα R&D του Mattighofen στην Αυστρία συνδύασε πληροφορίες από ένα εκτεταμένο δίκτυο αναβατών, από τις εργοστασιακές ομάδες, με πληροφορίες που ήρθαν από το τμήμα R&D της KTM North America ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσει νέους κινητήρες, με βελτιωμένη απόδοση, μειωμένο βάρος και μικρότερο μέγεθος ώστε να βελτιωθεί η συμπεριφορά τους στην οδήγηση.

Με βελτιώσεις που συναντάμε από το πλαίσιο και τα πλαστικά, έως μικρές λεπτομέρειες στον πίνακα οργάνων των μοτοσικλετών αυτών, η KTM ενσωμάτωσε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε οι νέες μοτοσυκλέτες να καλύπτουν μια γκάμα αναβατών, από τον ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία αναβάτη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ακολουθώντας μια δοκιμασμένη παράδοση, τα ειδικής σχεδίασης μοντέλα SIX DAYS, βρίσκονται σε παράλληλο επίπεδο με τη νέα γενιά των EXC μοντέλων. Διατίθενται σε δίχρονα και τετράχρονα και εξοπλίζονται με αρκετά στοιχεία βελτίωσης της απόδοσης και χρήσιμα τεχνικά αξεσουάρ. Οι νέες μοτοσικλέτες  “Six Days Spain”, σχεδιάστηκαν με προσεγμένα γραφικά ώστε να αποδίδουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των μοτοσικλετών αυτών.

Joachim Sauer (KTM Offroad Product Manager):

Όπως συνηθίζουμε να λέμε, μετά τον αγώνα είναι… πριν τον αγώνα. Όπως εμείς το καταλαβαίνουμε στην state-of-the-art εξέλιξη των προϊόντων μας, η νέα offroad γκάμα των Enduro είναι απόδειξη της συνεχούς δέσμευσης στον πυρήνα των αρχών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η γκάμα μοτοσικλετών θα ωθήσει την ικανοποίηση κάθε αναβάτη σε ένα νέο επίπεδο.”

Η νέα γκάμα KTM MY2017 Enduro παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Les Comes, στην Ισπανία και οι νέες μοτοσικλέτες θα φτάσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο.