Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Yamaha γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα και σας προσκαλεί στο μοναδικό Tenere Tour! Η κεντρική αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, συνδιοργανώνει με την Yamaha Motor Europe ένα μοναδικό 5ήμερο, αξιοποιώντας τον στόλο των Tenere700 σε δύο μεγάλες πόλεις.   Τώρα θα μπορείτε να οδηγήσετε την πολυαναμενόμενη Yamaha Tenere700 σε πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα, αρχικά στην Πάτρα και μετά στην Αθήνα!

 • 3-4 Iουλίου, Πάτρα
Eπίσημος Συνεργάτης
Yamaha, ΣΑΡΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 89

 • 5-7 Ιουλίου, Αθήνα
Riding School 32οχλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας – Πολυδένδρι

To μοναδικό Tenere Tour ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και σε διαφορετικά χρονικά σημεία.
Η χώρα μας έχει την τιμή να είναι στις πρώτες χώρες που θα επισκεφθεί. Έχοντας ξεκινήσει από την Πολωνία, και με ενδιάμεσους σταθμούς σε Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ελβετία, θα σταματήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι στο Βέλγιο. Η εντυπωσιακή νταλίκα θα φέρει 12 Yamaha Tenere 700 δίνοντας την ευκαιρία σε παλαιούς και νέους να αποκτήσουν την εμπειρία της οδήγησης μ’ ένα μοντέλο θρύλο, εξελιγμένο στην πιο σύγχρονη και πιο επιτυχημένη μορφή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η προεγγραφή σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο internet, που επιτρέπει την επιλογή της κατάλληλης μέρας και ώρας που σας εξυπηρετεί.

Προεγγραφείτε έγκαιρα για να προλάβετε τις περιορισμένες θέσεις και να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τη νέα Tenere 700 στην Ελλάδα! Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και αυστηρά κριτήρια που αναφέρονται αναλυτικότερα στους συνδέσμους που ακολουθούν :

*Δελτίο Τύπου Yamaha Motodynamics