Δελτίο Τύπου

Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Lido Di Jesolo κοντά στην Βενετία για τον 5ο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος, 26-27 Αυγούστου. Ο Βασίλης κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο ανάμεσα σε 24 αναβάτες δείχνοντας το μεγάλο του ταλέντο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή με τα δοκιμαστικά., όπου ο Βασίλης έβρισκε τον ρυθμό του μετά την αποχή  για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η βελτίωση ήταν συνεχής και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου για την προετοιμασία για την αγωνιστική Κυριακή.

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημένα session, με τον Βασίλη να κερδίζει την 4η θέση στην σχάρα εκκίνησης με χρόνο 41,792”, μόλις 0,430” από τον πρώτο. Ακολούθησε ο πρώτος αγώνας, ο Βασίλης έστριψε 4ος στην πρώτη στροφή δίνοντας ένα φοβερό αγώνα με εκπληκτικές μάχες τερμάτισε 6ος. Ακολούθησε διακοπή για μεσημέρι και ξεκούραση. Με γεμάτες τις μπαταρίες, ξεκίνησε ο 2ος αγώνας. Ο Βασίλης με πολύ σταθερή οδήγηση και καλό tempo (γύριζε μόλις 0,200” παραπάνω από τον πρώτο) κατέκτησε την 3η θέση, που του χάρισε και την 3η θέση στο βάθρο με 26 βαθμούς συνολικά.

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 30 Σεπτεμβρίου – 1 Αυγούστου στo San Mauro για τον έκτο και τελευταίο  γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποίηση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/