Άτυχη στιγμή για τον Γιάννη Περιστερά στον 1ο Αγώνα του CIV

 

Ο 11χρονος Έλληνας οδηγός αγωνίζεται στην κατηγορία PRE MINIGP, με μια Metrakit με κινητήρα Seven της ομάδας Kymco Academy. O Γιάννης John #41 Περιστεράς ξεκίνησε δυναμικά τον 1ο Αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior, που έγινε στην πίστα του Varano, με χρόνους στις 3 πρώτες θέσεις. Όμως ένα πρόβλημα με τον κινητήρα το Σάββατο του στέρησε χρόνο στην πίστα και τον περιόρισε στην 4η θέση των Κατατακτηρίων.

Το πρωί της Κυριακής ο κινητήρας λειτούργησε άψογα και ο John #41 ήταν δεύτερος στο Ζέσταμα, μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον πρώτο. Όμως στον Αγώνα παρά την πολύ καλή του εκκίνηση, άρχισε να χάνει θέσεις στην ευθεία, καθώς ο κινητήρας σταδιακά έχανε ιπποδύναμη και τελικά κόλλησε στο τέλος!

Παρά το ότι αρχικά στενοχωρήθηκε, ο Γιάννης κρατά τα θετικά που είναι η ταχύτητά του στην πίστα, ενώ η ομάδα θεωρεί ότι η αστοχία του κινητήρα δεν θα ξαναχτυπήσει την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού, που θα μπορούσε να διεκδικήσει η νίκη από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος.

Στις 14 Μαϊου η ομάδα θα βρεθεί για επίσημες Δοκιμές του CIV στην πίστα της Modena και τον Γιάννη Περιστερά θα συνοδέψει ο προπονητής του Σάκης Συνιώρης.

Peristeras Moto Tyres OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

  • Dunlop Moto Racing Tyres
  • Dunlop Kart Racing Tyres
  • Chicken Hawk moto & kart Warmers
  • Gerbing Heated Clothes

www.peristeras-tyres.gr