Άρχισαν οι εγγραφές για το International GS Trophy 2018

Χαράχθηκε η διαδρομή του BMW Motorrad International GS Trophy 2018: όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μογγολία όπου θα διεξαχθεί η έκδοση “Κεντρικής Ασίας” στις αρχές καλοκαιριού του 2018. Όσοι – άντρες ή γυναίκες – επιθυμούν να κλείσουν θέση στην περίφημη αυτή διοργάνωση περιπέτειας με μοτοσικλέτες πρέπει να εγγραφούν τώρα καθώς οι τοπικοί προκριματικοί αγώνες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 2017.

Μετά τη Βόρεια και Νότια Αφρική, τη Νότια και Βόρεια Αμερική και στη συνέχεια τη Νοτιοανατολική Ασία, το έκτο BMW Motorrad International GS Trophy θα διεξαχθεί στη Μογγολία. Η αχανής αυτή χώρα, που για κάποια χρόνια ήταν ονειρικός προορισμός για τους λάτρεις της περιπέτειας με μοτοσικλέτα, έχει να προσφέρει καταπληκτικά τοπία και φανταστικές οδηγικές προκλήσεις σε περιοχές όπου επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες. Ένας αραιοκατοικημένος τόπος στον οποίο επιβιώνει ένας νομαδικός λαός συχνά μαθημένος να ζει σε ένα σκληροτράχηλο περιβάλλον.

Η περιπέτεια σας περιμένει – εγγραφείτε τώρα!

Το BMW Motorrad International GS Trophy είναι ανοιχτό σε όλους τους μη επαγγελματίες αναβάτες BMW. Το αγωνιστικό κομμάτι θέτει σε δοκιμασία τους αναβάτες στην οδήγηση και τις ικανότητές τους σε δραστηριότητες περιπέτειας και στην ομαδική εργασία. Όμως η πιο σημαντική δοκιμασία είναι ο άνετος χειρισμός των μοτοσικλετών BMW GS. Οι τοπικοί προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο 2017 και θα προσομοιάζουν τις προκλήσεις του διεθνούς GS Trophy. Πρόκειται συνήθως για διήμερες ή και πολυήμερες διοργανώσεις. Οι αναβάτες βαθμολογούνται σε διάφορες δοκιμασίες και οι καλύτεροι συμμετέχουν στον τελικό, από τον οποίο αναδεικνύεται η ομάδα των τριών επικρατέστερων κάθε χώρας.

Στη συνέχεια, αυτοί οι τρεις τυχεροί και ταλαντούχοι αναβάτες θα εξοπλιστούν πλήρως από την BMW Motorrad για την περιπέτεια που τους περιμένει, θα πετάξουν στη Μογγολία και ο καθένας θα έχει στη διάθεσή του μία μοτοσικλέτα BMW GS για να την οδηγήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Νέα διαδικασία επιλογής για τη γυναικεία ομάδα του International GS Trophy.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του 2016, οι γυναίκες θα συμμετάσχουν και στη Μογγολία. Οι γυναίκες αναβάτριες GS από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν για τον τελικό μέσα από μία νέα διαδικασία.

Θα έχουν τη δυνατότητα να καταταχθούν στην εθνική τους ομάδα στους τοπικούς προκριματικούς, ανταγωνιζόμενες τους άντρες ίσες προς ίσους. Επιπλέον, οι δύο καλύτερες γυναίκες από κάθε τοπικό προκριματικό (που δεν θα έχουν μπει στους τρεις καλύτερους της ομάδας) θα συμμετάσχουν στο διεθνή προκριματικό αγώνα γυναικών του GS Trophy όπου, όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, οι καλύτερες θα κερδίσουν μία θέση στη Διεθνή Ομάδα Γυναικών του GS Trophy.

Συμμετέχουσες ομάδες για το 2018:

Αργεντινή Αυστραλία Γαλλία Γερμανία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ιαπωνία Καναδάς Κίνα Λατινική Αμερική Μεξικό Νότια Αφρική Νότια Κορέα Νοτιοανατολική Ασία Ρωσία

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το International GS Trophy 2018 παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.gstrophy.com