Άνοιξε η αυλαία των Φιλικών Trail Ride του Off Road Team

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μαζική χωματοπλοήγηση!

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία των Φιλικών Trail Ride του Off Road Team για το 2017 στην Μάνδρα Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από 90 συμμετέχοντες, 80 με μοτοσυκλέτες και Quads και 10 με αυτοκίνητα – SSV έδωσαν το δυναμικό παρόν σε μια διαδρομή 100 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το ELIA Café στην πλατεία Γκλιάτη.

Βατοί χωματόδρομοι, ιδανικοί για κάθε είδους μοτοσυκλέτα, μας καλούσαν να εξερευνήσουμε όμορφες περιοχές της περιοχής της Ειδυλλίας, στο όρος Πατέρας, Καντήλι και στην περιοχή Τιτάν, από την Αγιά Σωτήρα και τα Παλαιοκούντουρα μέχρι το Φίχθι και τον Όσιο Δαυίδ.

Με Road Book ή GPS, αλλά ακόμη και ακολουθώντας την παρέα, μικροί και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν μετάλλιο και αναμνηστικά, ενώ 10 ακόμη κύπελλα δόθηκαν σε ιδιαίτερες παρουσίες όπως αυτή του Τηλέμαχου Τριβέλα που ως συνεπές «ΤΑΧΙ» ανέλαβε να φέρει τον περισσότερο κόσμο από την σωστή πορεία στον τερματισμό.

Τα βλέμματα βέβαια, έκλεψαν για μια ακόμη φορά τα ειδικά χειροποίητα χωματερά μεταλλαγμένα «παπιά» των Εφραίμ Αθανασόπουλου με Daytona 150 και Στέλιου Βλαστάκη με Honda C 50 που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, αλλά ούτε πολλή δύναμη για να διασκεδάσεις στο χώμα! Αυτοί και η παρέα τους ολοκλήρωσαν την διαδρομή με άνεση, και το χαμόγελο στα χείλη!

Μια ακόμη ιδιαίτερη παρουσία αυτή του Τάκη Μανιάτη – Μαριλένας που συμμετείχαν δικάβαλο με ένα ΚΤΜ 990.

Η μεγαλύτερη ομάδα όμως, ήταν αυτή της ΛΕΜΟΤ (Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών) που με 12 αναβάτες από 18 έως 68 ετών, γονείς και παιδιά, και κεντρικό σύνθημα «Φύσα Αγέρι να παν μπροστά οι γέροι». Μας θύμισαν και θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές που η ιστορική λέσχη πρωτοστατούσε στην οργάνωση enduro και χωμάτινων εκδρομών!

Μην ξεχνάμε να αναφέρουμε όμως και τους νικητές στο παιχνίδι θησαυρού, όπου με τις περισσότερες φωτογραφίες και σωστές απαντήσεις πλαισίωσαν το πανηγυρικό βάθρο των Trail Ride! Ήταν ο Βασίλης –KALPAKIS- Νικολάου, ο Γιάννης Ευθυμίου και ο Χρήστος –ΧΟΥΒΟΥ- Βασιλακόπουλος, τους οποίους και ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες.

Σας περιμένουμε πλέον ΟΛΟΥΣ στο 2ο Trail Ride για το 2017, που θα γίνει στις 19 Μαρτίου στην Ελευσίνα.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Γκαλερί